Kynttilä ♡ Kristalli -kampanja

Valitse haluamasi kynttilä. Valitsemme siihen sopivan kristallin, jonka saat lahjaksi tilauksestasi. Mukana tulee myös pieni infolappu kristallin ominaisuuksista. Voit myös toivoa kristallia mainituista vaihtoehdoista (Tiikerinsilmä, Ruusukvartsi, Ametisti ja Sitriini). Sytytä kynttilät ja aseta pieni kristalli niiden lähelle välkehtimään.

Lue alta lisää kampanjasta ja kristallivaihtoehdoista.

Kynttiläkauppaan >

Kynttilätilauksiin kaupan päälle pieni kristallikivi ohjeella

Kynttilätilauksiin kaupan päälle pieni kristallikivi ohjeella

Soijavahakynttilät ja kristallikivet yhdessä vahvistavat toistensa luonnollista voimaa. Ne sekä maadoittavat että nostavat energian värähtelyä. Haluan tarjota tämän elämyksen ja nyt jokainen kynttilänostaja saakin lahjaksi pienen kristallikiven ja sen mukana hyvää tekevää energiaa. Kivillä on lajista riippuen erilaisia ominaisuuksia ja vaikka kivet ovat pieniä, niissä on silti voimaa. Voit käyttää kiveä myös manifestointiin, jossa keskität ajatuksesi kiven mukaiseen positiiviseen tahtotilaan.

Kynttilä ♡ Kristalli -kampanjan kuva Moro kynttilä design soijavahakynttilästä ja kristallikivistä pöydällä

Ametisti

Ametisti tunnetaan stressiä vähentävänä ja negatiiviselta energialta suojelevana kivenä. Se parantaa myös unen laatua turvaamalla lempeät unet. Voit käyttää ametistia ja kynttilöitä yhdessä tilan puhdistamiseen negatiivisista energioista ja rauhoittavan ympäristön luomiseen.

Vinkki: Valitse kynttilä, jonka tuoksu sopii yhteen ametistikristallin energian kanssa, esimerkiksi kamomilla-laventeli. Sytytä kynttilät ja aseta pieni kristalli niiden lähelle välkehtimään.

Ruusukvartsi

Ruusukvartsi tunnetaan rakkauden ja rauhan kivenä. Se hoitaa sydäntä ja vahvistaa ihmissuhteita ja rakastavaa yhteyttä omaan itseen. Voit käyttää ruusukvartsia ja kynttilöitä yhdessä tilan energian puhdistamiseen ja tasapainottamiseen sekä harmonisen ympäristön luomiseen.

Vinkki: Valitse kynttilä, jonka tuoksu sopii yhteen ruusukvartsikristallin energian kanssa, esimerkiksi pioni. Sytytä kynttilät ja aseta pieni ruusukvartsi niiden lähelle välkehtimään.

Tiikerinsilmä

Tiikerinsilmä on rohkeuden kivi, joka tunnetaan elinvoimaa vahvistavasta energiastaan. Sen uskotaan energisoivan kehoa, kirkastavan ajattelua ja tuovan menestystä. Voit käyttää tiikerinsilmää ja kynttilöitä yhdessä luomaan tilaan maadoittavan ja inspiroivan tunnelman.

Vinkki: Valitse kynttilä, jonka tuoksu sopii yhteen tiikerinsilmäkristallin energian kanssa, esimerkiksi havumetsä. Sytytä kynttilät ja aseta pieni kristalli niiden lähelle välkehtimään.

Sitriini

Sitriini on aurinkoenergiaa kantava kivi, joka tunnetaan luovuutta vahvistavasta energiastaan. Se voimistaa, lisää tahdonvoimaa ja kestävyyttä. Sen sanotaan myös lataavan kantajaansa. Voit käyttää sitriiniä ja kynttilöitä yhdessä luomaan tilaan energisoivaa ja voimaannuttavaa tunnelmaa.

Vinkki: Valitse kynttilä, jonka tuoksu sopii yhteen sitriinikristallin energian kanssa, esimerkiksi sitruuna. Sytytä kynttilät ja aseta pieni kristalli niiden lähelle välkehtimään.

    
Moro kynttilä design kotimaiset ja käsintehdyt soijavahakynttilät puusydämellä tuoksukynttilänä ja tuoksuttomana kristallikampanjassaMoro kynttilä design kotimaiset ja käsintehdyt soijavahakynttilät puusydämellä kristallikampanjassa kristallin mukana tuleva ohjelappu
 

Lisätietoa kampanjasta 

Kristallikivi arvotaan seuraavista vaihtoehdoista: Tiikerinsilmä, Ruusukvartsi, Ametisti ja Sitriini. Tilauksen lisätietoa-kentässä voi toivoa itseä eniten puhuttelevaa kiveä. Huomaathan että luonnonkivien koko, väri ja muoto on yksilöllinen.


ps. Kampanja on voimassa niin kauan kuin kristallikiviä riittää.