Kynttilä ♡ Kristalli -kampanja

Valitse haluamasi kynttilä. Valitsemme siihen sopivan kristallin, jonka saat lahjaksi tilauksestasi. Mukana tulee myös pieni infolappu kristallin ominaisuuksista. Voit myös toivoa kristallia mainituista vaihtoehdoista (Tiikerinsilmä, Ruusukvartsi, Ametisti ja Sitriini). Sytytä kynttilät ja aseta pieni kristalli niiden lähelle välkehtimään.

Lue alta lisää kampanjasta ja kristallivaihtoehdoista.

Kynttiläkauppaan >

Katariina Kovanen-Piippo ja Moron tarina

Moro Kynttilä Designin takana on intohimoinen kynttiläharrastaja, Katariina Kovanen-Piippo. Kynttilävalikoimastani löydät kotiisi kauneutta, harkiten valmistettua ja ajatonta käsityötä. Luonnonvahasta valmistetut soijavahakynttilät luovat puusydämellään äänimaisemaa, joka rentouttaa ja pysäyttää sinut läsnäoloon. Betonituotteeni ovat moderneja, uniikkeja ja rakkaudella käsin valettuja pienessä käsityöpajassani. Kahta täysin samanlaista ei tästä maailmasta löydy. Aivan kuten sinäkin, ne ovat ainutlaatuisia yksilöitä.

Moro Kynttilä Design pitää sisällään tärkeitä asioita. Olen syntynyt Tampereella ja sieltä kotoisin, joten kaupunki on lähellä sydäntäni. Tampereen tehtaissa on sukuni työhistoriaa. Äidinäitini työskenteli koko työuransa Suomen trikoolla neulojana. Muistan edelleen miten mummun kanssa käytiin Pispalan tehtaalla ja sain valita ihanat MyLittlePony -lakanat. 

Tampereen tehtaat työllistivät suvustani muitakin. Äidinisä oli Tampellan tehtailla hiojana. Isänisä puolestaan suunnitteli ja piirsi vetureita ja junia Valmetilla. Valmetille työllistyi myös oma isäni. Tampereen tehtaat ovat näin lähellä sydäntäni hyvin henkilökohtaisella tasolla.♡ Heiltä, sukuni käden taitajilta, olen perinyt rakkauden käsillä tekemiseen.

Kynttilöiden pariin minut ohjasi ihastus kynttilän valoa kohtaan. Jotain taianomaista on tuossa pienessä valossa ja sen kyvyssä luoda rauhoittava tunnelma, joka laskee sydämen sykettä ja pysäyttää olemaan läsnä juuri tässä hetkessä. Rätisevissä puusydänkynttilöissä ihanuus piilee äänestä, joka syntyy aidon puun palaessa vaimealla ritinällä. Ekologisuuden lisäksi soijavahakynttilät palavat kauniisti ja puhtaasti sisäilmassa, jotta sinä voisit hyvin kodissasi.

Kauneus, turvallisuuden ja luonnollisuuden lisäksi konstailemattomuus, ekologisuus ja paikallisuus ohjaavat Moron polkua. Valmistan kaikki tuotteet alusta loppuun asti kodissamme Vantaan Lapinkylässä pienessä autotallipajassani. Luonnonmateriaalien käyttö tuotteissa on äärimmäisen inspiroivaa ja maadoittavaa, kun saa työstää maan voimasta syntyviä materiaaleja. Toivon tuotteideni inspiroivan myös sinua ja tuovan sinulle iloa, lämpöä ja hyvinvointia.

Rakkaudella, Katariina

Katariina Kovanen-Piippo | Moro Kynttilä Design

Kuvassa Moro Kynttilä Designin omistaja ja luova johtaja Katariina lapsuuden kodin maalauksen edessä
Katariina Kovanen-Piippo ja inspiroiva maalaus mummolasta